19ος ΛΑΪΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 2023

Η πανδημία μας χτύπησε την πόρτα αιφνιδιαστικά και μας στέρησε δραστηριότητες λαϊκού μαζικού αθλητισμού. Στη φάση ανάκαμψης που βρισκόμαστε ο Δήμος Καντάνου Σελίνου είναι πάντα θερμός υποστηρικτής όλων των πρωτοβουλιών που προάγουν την Υγεία και τον Αθλητισμό στην περιοχή.

Μαζί με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου, με την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Λιανού Ελένης και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ολυμπισμού (6η Απριλίου) και  την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7η Απριλίου) διοργανώνουμε το «19° Λαϊκό Δρόμο Υγείας 2023».

Ο Δρόμος αυτός θα είναι περπάτημα κάτω από το φως του φεγγαριού και δεν θα έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Αποσκοπούμε να προσθέσουμε αξία στην Υγεία με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής που σχετίζεται μ’ αυτήν στοχεύοντας αλλά και στην αύξηση του χρόνου της ευεξίας στην ζωή και στην μακροζωία. Προωθούμε τη διαφορετικότητα, την ισότητα στην κοινωνία δίνοντας ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ για όλους. Στη συμπεριφορική υγεία και ανάκαμψη όλων των ανθρώπων ας ενθαρρυνθούν στόχοι και επιτεύγματα παρέχοντας ελπίδα για το μέλλον.

Ο δρόμος θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 και ώρα 08:30 μ.μ. στην Παλαιόχωρα καλύπτοντας 4,6 χιλιόμετρα, κάτω από το φως του φεγγαριού, με αφετηρία και τερματισμό την Πολιτιστική Αίθουσα Παλαιόχωρας.

Οι διοργανωτές, -τριες  έχουν πάρει όλα τα μέτρα ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή του Δρόμου.

Ανακάμπτουμε για να Ανακτήσουμε!

Related Posts

Μετάβαση στο περιεχόμενο