Δύο πράξεις αγάπης ….. στο πνεύμα των Χριστουγέννων!!!

Μία απλή παραίνεση προς τους μαθητές μας ήταν αρκετή για να καταφθάσει στο σχολείο μας μεγάλη ποσότητα τροφίμων και προϊόντων  υγιεινής  από το σύνολο των μαθητών με τη στήριξη των οικογενειών τους. Οι μαθητές της Γ΄ τάξης ανέλαβαν με αξιέπαινη προθυμία τη διαλογή και τη συσκευασία τους. Παραλήπτης της προσφοράς μας το Χαμόγελο του Παιδιού, παράρτημα των Χανίων. Με τη συνδρομή του υπεραστικού ΚΤΕΛ,  τα δέματά μας έφτασαν στον προορισμό τους. Κι έτσι έμπρακτα αποδείξαμε ότι η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο δεν απαιτεί ούτε χρόνο ούτε κόπο αλλά απλά θέληση και ατέρμονη αγάπη.

Την πρωτοβουλία για τη δράση είχαν οι εκπαιδευτικοί: Αθηνά Βουρεξάκη, Ελευθερία Ροβυθάκη και Ευτυχία Σπελέτα, ενώ για την υλοποίησή της συνέβαλαν όλοι .

      Παράλληλα, με πρωτοβουλία της διευθύντριας του σχολείου μας και με τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου διδασκόντων, αρκετοί μαθητές μας συμμετείχαν στη φιλανθρωπική δράση «MAKE AWISH», αγοράζοντας τα δικά τους αστέρια ευχής. Με αυτή την κίνησή τους, χάρισαν φως στις ζωές παιδιών που για λίγο σκοτείνιασαν.

Related Posts

Μετάβαση στο περιεχόμενο